Lunch van Georgette:
Van maandag tot vrijdag (behalve vakantie), van 12.00 tot 15.00 uur

Voorgerecht / Hoofdgerecht: 13,90 €
Hoofdgerecht:  10,90 €

Voorgerechten

  • Kroketten van garnalen, visbouillon, tonka, en groei van shizo
  • Hummus bulgur, limoen, rijstwaffels met maanzaad
  • Verscheurde pangasius met pankakes gebakken, verse kruiden vinaigrette en mesclun gevarieerd
  • Gebakken padestoelen met knoflook en peterselie, sushi rijst geblazen
  • Spum van tomaten, tros van rucola, roomt van balsamico

Hoofdgerechten

  • Balletjes saus " Manneken-Pis" platte koeken van aardappels 
  • Tagliatelle met inkvis, octupus en chorizo, ajillo, paprika and parmezaan
  • Gekke mossel salad, zachte Spaanse peppers, honing, zzoet aardappel chips
  • Lasagna van groenten
  • Bacalao, fijne julienne van groenten, risotto met eiren gejodeerd